Recuperare date HDD, SSD..

Servicii profesionale de recuperare a datelor de pe medii de stocare defecte. Avem peste 10.000 de cazuri recuperate si cea mai buna echipa tehnica.

Laborator de recuperare date - BIT Data Recovery

BIT Data Recovery este departamentul de recuperare date din cadrul firmei BIT Consulting.

Oferim servicii profesionale de recuperare a datelor pentru toate tipurile de dispozitive de stocare: HDD, SSD, MEMORY CARD, STICK USB, RAID ..

DIAGNOSTICARE GRATUITA IN MAX 24 ORE

Peste 10 ani de experienta, peste 10.000 de cazuri rezolvate

Cea mai buna echipa de tehnicieni din Romania

NO DATA / NO CHARGE

bit data recovery

4 pasi in procesul de recuperare a datelor

...

Preluare Echipament

Puteti sa ne trimiteti hardul prin curier sau puteti sa-l aduceti personal in service pentru diagnosticare. Echipamentul va fi inregistrat si veti primi o nota de intrare in service care va garanteaza confidentialitatea datelor.

Mai multe detalii
...

Diagnosticare Gratuita

Unul dintre tehnicienii nostri va analiza hardul si va spune care este pretul si timpul necesar recuperarii datelor. Pretul variaza in functie de tipul defectiunii si de numarul de ore necesare pentru procedura de recuperare a datelor de pe echipament.

Mai multe detalii
...

Recuperare Date

In functie de tipul defectului vom efectua procedurile necesare pentru recuperarea datelor intr-un procent cat mai mare. Datele sunt recuperate partial sau total in functie de gradul de defectare al echipamentului iar ulterior se genereaza un raport detaliat.

Mai multe detalii
...

Livrare Date

Odata ce datele au fost recuperate acestea sunt livrate catre dumneavoastra pe un alt HDD sau prin CLOUD/FTP. Dupa livrarea datelor aceste mai sunt pastrate inca 5 zile pentru siguranta, timp in care clientul verifica rezultatul recuperarii.

Mai multe detalii

Suntem disponibili de Luni pana Vineri intre orele 9 si 18. Consultantii nostri iti pot raspunde la orice intrebare, daca ai un caz mai deosebit poti cere sa discuti direct cu unul din tehnicienii nostri, avem o echipa de 4 tehnicieni specializati pe recuperare de date. Mai multe detalii despre serviciile de recuperare date pe www.recuperaridate.ro

BIT Consulting Long White

Social Links